Yhdistyneen Kuningaskunnan Kuningattaren palkinto vapaaehtoistyöstä vuonna 2016

Toinen kesäkuuta 2016 Kuningatar Elisabet II julkisti Jumalan seurakunnan maailman lähetysyhteisön vastaanottavan Kuningattaren palkinnon vapaaehtoistyöstä.

Kuningattaren palkinto on Yhdistyneessä Kuningaskunnassa korkea-arvoisin palkinto, jonka vapaaehtoistyötä tekevä ryhmä voi saada ja se saatiin seurauksena Jumalan seurakunnan väsymättömästä omistautumisesta yhteisön palvelemiselle kaikkialla ympäri Yhdistynyttä Kuningaskuntaa. Tämä yhteisölle omistautuminen näkyy yhtenäisenä kaikissa Jumalan seurakunnissa ympäri maailmaa.

World-Mission-Society-Church-of-God-Queens-Award-Img.png
The certificate and the commemorative crystal of the Queen’s Award

Kuningattaren palkinto

Hänen Majesteettinsa Elisabet II loi Kuningattaren palkinnon vuonna 2002 juhlistaakseen viidettäkymmenettä kuningattaren vuosipäivää ja se annetaan tunnustuksena vapaaehtoistyötä tekeville ryhmille merkittävästä työpanoksesta yhteisön hyväksi. Se on arvovaltaisin palkinto jonka vapaaehtoistyötä tekevä ryhmä voi saada Yhdistyneessä Kuningaskunnassa.

Palkinto tunnustetaan kaikissa 53 Kansainyhteisön maassa, mukaan lukien Australia, Kanada, Intia, Singapore, Etelä-Afrikka, Trinidad ja Tobago. Palkinto antaa Jumalan seurakunnalle arvonimen Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsen. Palkinnon saajana Jumalan seurakunta on saanut etuoikeuden käyttää Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsenen kunnianimeä ja käyttää kuningattaren palkinnon tunnusta nettisivuillaan, kirjoitustarvikkeissa ja painetussa materiaalissa.

World-Mission-Society-Church-of-God-Queens-Award-MBE.jpg
The Member of the Most Excellent Order of the British Empire [MBE]

Ehdokkuus- ja valintaprosessi

Ehdolle asettamis- ja valintaprosessi kuningattaren palkintoa varten on tarkka. Voidakseen päästä ehdolle ryhmän on täytynyt jatkuvasti harjoittaa vapaaehtoistyötä yhteisössä vähintään kolme vuotta. Kun ryhmä on valittu ehdokkaaksi, paikallinen paneeli arvioi ryhmää perusteellisesti vähintään kolme vuotta.

Arvioinnin aikana Jumalan seurakunta sai puhelinsoittoja paneelin jäseniltä ja he tekivät myös odottamattomia vierailuja. Paneeli jopa otti yhteyttä Jumalan seurakunnalta avustusta saaneisiin tahoihin varmistaakseen vapaaehtoistyön olevan pätevää ja vilpitöntä.

Kun arviointivaihe on ohitse, arviointipaneeli valitsee ehdokkaat lähetettäväksi Kansalliseen Palkintokomiteaan. Kansallisen Palkintokomitean tehtävä on tehdä ehdotuksia hallitustoimistoon, joka on vastuussa valtionjohdon yritys- ja yhdistysasioista ja vastaa palkinnosta. Hallitustoimisto tekee lopullisen listan, joka lähetetään kuningattarelle ja Hänen Majesteettinsa Elisabet II itse valitsee palkinnon saajan.

Pastori Kim Joo-Cheol vastaanottaa kuningattaren signeeraaman kunniakirjan palkinnon saamisesta ja Kuningattaren palkinnon muistokristallin.

Kuningattaren palkinnon saajana Jumalan seurakunnan jäsenet kutsuttiin kuningattaren kuninkaallisiin puutarhajuhliin 24. toukokuuta 2016. Jumalan seurakunta sai myös kuningattaren allekirjoittaman sertifikaatin sekä kupumallisen kristallin.

World-Mission-Society-Church-of-God-Receives-Queens-Award.jpg
Pastor Kim Joo-cheol (left) received the award certificate signed by the Queen and the commemorative crystal of the Queen’s Award from the Lord Lieutenant of Greater Manchester, Warren Smith (second from left).

Ympäri maailmaa, Jumalan seurakunta saa tunnustusta epäitsekkäästä ja väsymättömästä vaivannäöstään yhteisön hyväksi.

Jumalan seurakunta pyrkii kaikin tavoin levittämään Jumalan rakkautta esimerkiksi verenluovutuskampanjoiden, siivouskampanjoiden, kriisiavun ja nuorisofestivaalien kautta. Jumalan seurakunta on vastaanottanut yli 2000 palkintoa eri organisaatioilta joka puolella maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, Etelä-Koreassa, Uusi-Seelannissa Perussa ja Filippiineillä ja aikoo jatkaa maailman muuttamista seuraten Taivaallisen Äidin opetuksia.

Top